Ez a webhely korlátozottan támogatja az Ön böngészőjét. Javasoljuk, hogy váltson Edge, Chrome, Safari vagy Firefox böngészőre.

14-day money-back guarantee

Gratulálunk! Megrendelése ingyenes kiszállításra jogosult You are $150 away from free shipping.

Adatvédelmi irányelvek

Ez az adatvédelmi szabályzat leírja, hogy a floraborsi.store (a „Webhely” vagy „mi”) hogyan gyűjti, használja és hozza nyilvánosságra az Ön Személyes Adatait, amikor Ön meglátogatja vagy vásárol a webhelyről.

Személyes adatok gyűjtése

Amikor meglátogatja a Webhelyet, bizonyos információkat gyűjtünk az Ön készülékéről, a Webhellyel való interakciójáról, valamint a vásárlások feldolgozásához szükséges információkat. További információkat is gyűjthetünk, ha ügyfélszolgálatért fordul hozzánk. Ebben az adatvédelmi szabályzatban minden olyan információt, amely egyedileg azonosítani lehet egy egyént (beleértve az alábbi információkat is), „Személyes információnak” nevezzük. Tekintse meg az alábbi listát, ha többet szeretne megtudni arról, hogy milyen személyes adatokat gyűjtünk és miért.

Eszköz információ

  • Példák az összegyűjtött személyes adatokra: a webböngésző verziója, az IP-cím, az időzóna, a cookie-információk, a megtekintett webhelyek vagy termékek, a keresési kifejezések és a Webhellyel való interakció módja.
  • A gyűjtés célja: a Webhely pontos betöltése az Ön számára, és elemzések elvégzése a Webhely használatáról a Webhelyünk optimalizálása érdekében.
  • Gyűjtemény forrása: A rendszer automatikusan gyűjti, amikor cookie-k, naplófájlok, webjelzők, címkék vagy pixelek használatával ér el oldalunkra.
  • Üzleti célú közzététel: megosztva a Shopify processzorunkkal.

Rendelési információ

  • Példák az összegyűjtött személyes adatokra: név, számlázási cím, szállítási cím, fizetési információ (beleértve a hitelkártyaszámokat), e-mail cím és telefonszám.
  • A gyűjtés célja: hogy termékeket vagy szolgáltatásokat nyújtsunk Önnek szerződésünk teljesítése érdekében, hogy feldolgozzuk fizetési adatait, gondoskodjunk a szállításról, és számlákat és/vagy rendelési visszaigazolásokat biztosítsunk Önnek, kommunikáljunk Önnel, szűrjük rendeléseinket lehetséges kockázatok vagy csalások szempontjából, és amikor a sorba kerül a velünk megosztott preferenciákkal, termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatos információkat vagy hirdetéseket nyújthat Önnek.
  • Gyűjtemény forrása: tőled gyűjtött.
  • Üzleti célú közzététel: megosztva a Shopify processzorunkkal.

Ügyfélszolgálati információk

  • A gyűjtés célja: ügyfélszolgálatot nyújtani.
  • Gyűjtemény forrása: tőled gyűjtött.

Kiskorúak

Az oldal nem 16 éven aluli személyek számára készült. Szándékosan nem gyűjtünk személyes adatokat gyermekektől. Ha Ön a szülő vagy gyám, és úgy gondolja, hogy gyermeke személyes adatokat bocsátott rendelkezésünkre, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi címen, és kérje a törlést.

Személyes adatok megosztása

Személyes adatait megosztjuk szolgáltatókkal, hogy segítsünk szolgáltatásaink nyújtásában és az Önnel kötött szerződéseink teljesítésében, a fent leírtak szerint. Például:

  • Webáruházunk működéséhez Shopify-t használunk. Itt olvashat bővebben arról, hogy a Shopify hogyan használja fel személyes adatait: https://www.shopify.com/legal/privacy .
  • Megoszthatjuk Személyes Adatait a vonatkozó törvények és rendelkezések betartása érdekében, hogy válaszoljunk egy idézésre, házkutatási parancsra vagy más, a kapott információkra vonatkozó törvényes kérésre, vagy más módon védjük jogainkat.

Viselkedésalapú reklámozás

A fent leírtak szerint az Ön Személyes Adatait arra használjuk, hogy célzott hirdetéseket vagy marketingkommunikációkat biztosítsunk Önnek. Például:

  • A Google Analytics segítségével megértjük, hogyan használják ügyfeleink a Webhelyet. Itt olvashat bővebben arról, hogy a Google hogyan használja fel az Ön személyes adatait: https://policies.google.com/privacy?hl=hu .A Google Analytics szolgáltatást itt is leiratkozhatja: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout .
  • Információkat osztunk meg hirdetési partnereinkkel a Webhely Ön általi használatáról, vásárlásairól és más webhelyeken megjelenő hirdetéseinkkel való interakciójáról. Ezen információk egy részét közvetlenül gyűjtjük és osztjuk meg hirdetési partnereinkkel, bizonyos esetekben cookie-k vagy más hasonló technológiák használatával (amelyekbe Ön beleegyezhet, tartózkodási helyétől függően).

A célzott hirdetések működésével kapcsolatos további információkért keresse fel a Network Advertising Initiative ("NAI") oktatási oldalát a következő címen: http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work .

Leiratkozhat a célzott hirdetésekről:

Ezenkívül leiratkozhat egyes szolgáltatásokról, ha ellátogat a Digital Advertising Alliance leiratkozási portáljára: http://optout.aboutads.info/ .

Személyes adatok használata

Személyes adatait arra használjuk, hogy szolgáltatásainkat nyújtsuk Önnek, amely magában foglalja a termékek eladásra kínálását, a fizetések feldolgozását, a szállítást és a rendelés teljesítését, valamint az új termékekről, szolgáltatásokról és ajánlatokról való naprakész tájékoztatást.

Törvényes alap

Az Általános Adatvédelmi Rendelet („GDPR”) értelmében, ha Ön az Európai Gazdasági Térség („EGT”) lakója, személyes adatait az alábbi törvényes alapokon kezeljük:

  • Az Ön beleegyezése;
  • Az Ön és a Webhely közötti szerződés teljesítése;
  • Jogi kötelezettségeink betartása;
  • létfontosságú érdekeinek védelmében;
  • Közérdekből végzett feladat ellátására;
  • Jogos érdekeinkért, amelyek nem írják felül az Ön alapvető jogait és szabadságait.

Visszatartás

Amikor megrendelést ad le a Webhelyen keresztül, személyes adatait megőrizzük nyilvántartásunk céljából, hacsak nem kéri tőlünk ezen adatok törlését. A törlési jogával kapcsolatos további információkért tekintse meg az alábbi „Az Ön jogai” részt.

Automatikus döntéshozatal

Ha Ön az EGT-ben lakóhellyel rendelkezik, jogában áll tiltakozni a kizárólag automatizált döntéshozatalon (ideértve a profilalkotást is) alapuló adatkezelés ellen, ha az adott döntés joghatással van Önre nézve, vagy más módon jelentősen érinti Önt.

Az ügyféladatok felhasználásával nem veszünk részt teljesen automatizált döntéshozatalban, amelynek jogi vagy egyéb módon jelentős hatása van.

Adatfeldolgozónk, a Shopify korlátozott automatizált döntéshozatalt alkalmaz az olyan csalások megelőzésére, amelyek nem gyakorolnak jogi vagy egyéb módon jelentős hatást Önre.

Az automatizált döntéshozatal elemeit tartalmazó szolgáltatások a következők:

  • Az ismétlődő sikertelen tranzakciókhoz kapcsolódó IP-címek ideiglenes tiltólistája. Ez az elutasító lista néhány órán keresztül fennáll.
  • A letiltott IP-címekhez társított hitelkártyák ideiglenes letiltása. Ez az elutasító lista néhány napig fennmarad.

Az Ön jogai

GDPR

Ha Ön az EGT lakosa, jogosult arra, hogy hozzáférjen az Önről tárolt Személyes Adatokhoz, átvigye azokat egy új szolgáltatásba, és kérje Személyes adatainak helyesbítését, frissítését vagy törlését. Ha élni szeretne e jogaival, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken .

Az Ön személyes adatait kezdetben Írországban dolgozzák fel, majd Európán kívülre továbbítják tárolás és további feldolgozás céljából, beleértve Kanadát és az Egyesült Államokat. Ha többet szeretne megtudni arról, hogy az adatátvitel hogyan felel meg a GDPR-nak, tekintse meg a Shopify GDPR fehér könyvét: https://help.shopify.com/en/manual/your-account/privacy/GDPR .

Cookie-k

A cookie egy kis mennyiségű információ, amely letöltődik az Ön számítógépére vagy eszközére, amikor meglátogatja webhelyünket. Számos különböző cookie-t használunk, beleértve a funkcionális, teljesítmény-, reklám- és közösségi média vagy tartalom cookie-kat. A sütik javítják a böngészési élményt azáltal, hogy lehetővé teszik a webhely számára, hogy emlékezzen az Ön műveleteire és preferenciáira (például bejelentkezés és régióválasztás). Ez azt jelenti, hogy nem kell minden alkalommal újra megadnia ezeket az információkat, amikor visszatér a webhelyre, vagy egyik oldalról a másikra böngészik. A sütik arról is tájékoztatást adnak, hogy az emberek hogyan használják a weboldalt, például arról, hogy először látogatják-e, vagy gyakran látogatják-e.

Az alábbi sütiket használjuk, hogy optimalizáljuk az oldalunkon tapasztalt élményt és biztosítsuk szolgáltatásainkat.

Az Áruház működéséhez szükséges cookie-k

Név Funkció
_ab Az adminisztrátorhoz való hozzáféréssel kapcsolatban használjuk.
_secure_session_id A kirakatban való navigációhoz használatos.
szekér Használt kosárral kapcsolatban.
cart_sig Pénztárral kapcsolatban használatos.
cart_ts Pénztárral kapcsolatban használatos.
checkout_token Pénztárral kapcsolatban használatos.
titok Pénztárral kapcsolatban használatos.
biztonságos_ügyféljegy Ügyfél bejelentkezésével kapcsolatban használjuk.
storefront_digest Ügyfél bejelentkezésével kapcsolatban használjuk.
_shopify_u Az ügyfélszámla-információk frissítésének megkönnyítésére szolgál.

Jelentéskészítés és elemzés

Név Funkció
_tracking_consent Nyomon követési beállítások.
_nyitóoldal Nyomon követheti a céloldalakat
_orig_referrer Nyomon követheti a céloldalakat
_s Shopify analitika.
_shopify_fs Shopify analitika.
_shopify_s Shopify analitika.
_shopify_sa_p A Shopify marketinggel és ajánlásokkal kapcsolatos elemzései.
_shopify_sa_t A Shopify marketinggel és ajánlásokkal kapcsolatos elemzései.
_shopify_y Shopify analitika.
_y Shopify analitika.

Az az időtartam, ameddig egy cookie az Ön számítógépén vagy mobileszközén marad, attól függ, hogy „állandó” vagy „munkamenet” cookie-ról van-e szó. A munkamenet-cookie-k a böngészés leállításáig, az állandó cookie-k pedig lejáratukig vagy törlésükig tartanak. Az általunk használt cookie-k többsége tartós, és 30 perc és két év között jár le attól a dátumtól számítva, amikor letöltötték őket az Ön eszközére.

A sütiket többféleképpen szabályozhatja és kezelheti. Kérjük, ne feledje, hogy a cookie-k eltávolítása vagy blokkolása negatívan befolyásolhatja a felhasználói élményt, és előfordulhat, hogy weboldalunk egyes részei többé nem lesznek teljesen elérhetők.

A legtöbb böngésző automatikusan elfogadja a cookie-kat, de kiválaszthatja, hogy elfogadja-e a cookie-kat a böngésző vezérlőivel, amelyek gyakran megtalálhatók a böngésző „Eszközök” vagy „Beállítások” menüjében. A böngésző beállításainak módosításával, illetve a cookie-k blokkolásával, kezelésével vagy szűrésével kapcsolatos további információkért a böngésző súgójában vagy olyan webhelyeken található, mint pl. www.allaboutcookies.org .

Ezenkívül kérjük, vegye figyelembe, hogy a cookie-k letiltása nem feltétlenül akadályozza meg teljesen azt, hogy miként osztunk meg információkat harmadik felekkel, például hirdetési partnereinkkel. A jogainak gyakorlásához vagy az adatok bizonyos felhasználásának e felek általi letiltásához kövesse a fenti „Viselkedési célú hirdetések” szakaszban található utasításokat.

Ne kövesse nyomon

Kérjük, vegye figyelembe, hogy mivel nincs egységes iparági felfogás arról, hogyan kell reagálni a „Ne nyomon követni” jelzésekre, nem változtatjuk meg adatgyűjtési és -felhasználási gyakorlatunkat, ha ilyen jelzést észlelünk a böngészőből.

Változtatások

Időről időre frissíthetjük ezt az Adatvédelmi szabályzatot, hogy tükrözze például a gyakorlatunkban bekövetkezett változásokat, vagy egyéb működési, jogi vagy szabályozási okokból.

Kapcsolatba lépni

Ha többet szeretne megtudni adatvédelmi gyakorlatunkról, ha kérdése van, vagy panaszt szeretne tenni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben az [e-mail cím] címen vagy postai úton az alábbi elérhetőségeken:

Utolsó frissítés: 2021.01.23

Ha nem elégedett a panaszára adott válaszunkkal, jogában áll panaszát az illetékes adatvédelmi hatósághoz benyújtani. Itt léphet kapcsolatba helyi adatvédelmi hatóságával vagy felügyeleti hatóságunkkal: https://ico.org.uk/make-a-complaint/ ]

Kosár

Gratulálunk! Megrendelése ingyenes kiszállításra jogosult Ön $150-ra van az ingyenes szállítástól.
Nincs több megvásárolható termék

Az Ön kosara üres